05326745495
bilgi@tezimiduzenle.com

Endüstri İlişkileri Tez Konuları

Tez Düzenleme - SPSS Veri Analizi - Tez Yazım Kılavuzuna Göre Düzenleme

Öncelikle sizlere bu makalemizde belirtmek isterim ki, Endüstri İlişkileri Tez Konuları ve Bitirme Tezinizi hazırlarken izlemeniz gerek yoldan bahsedeceğim. Arkadaşlar öncelikle endüstri ilişkileri tez konularına sizlere değinmek istiyorum. Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkiler Bölümü Oldukça geniş bir bölümdür. Bu bölümü okuduğunuz takdirde birçok banka veya birçok özel kurum, kamu kurumu gibi yerlerde çalışabilirsiniz. Bunların bilincinde olarak zaten sizler bu bölümü okumaktasınız. Bunun yanında sevgili arkadaşlar, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkiler bölümünü başarıyla tamamlayabilmek için veya diğer bölümleri, okulumuzun bizden istediği son bir istekleri vardır. Bu isteğe veya çalışmaya bitirme tezi, bitirme projesi veya bitirme çalışması olarak adlandırılmaktadır. Bitirme tezinin kısaca özetini yapacak olursak eğer, bitirme teziyle ilgili seçtiğimiz konuyla ilgili yapılan araştırmayı kağıda dökmektir. 

Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü tez konuları veya tez konumuz ne olmalıdır gibi soruları özellikle mail olarak almaktayız ve sizlere bu yoğun isteğiniz üzere bu makaleyi yazmış bulunmaktayım. Sizlere seçeceğiniz konu ve bu konuyla ilgili yapmanız gereken püf noktalardan bahsedeceğim. Unutmayın eğer bu püf noktalara dikkat ederseniz sizler için, emin olun ki çok faydalı olacaktır.

  • Öncelikle tez konunuzu belirlemeden önce not durumunuza bakmanızı öneririm. Çünkü, seçmiş olduğunuz ders tezden alacağınız not yerine geçecektir. Örneğin dersiniz ‘cc’ ama bitirme tez çalışmasından ‘aa’ gibi bir not aldınız, birinci öncelik olarak okuduğunuz okul sizlere bir avantaj sağlamakta ve tezden aldığınız not seçtiğiniz dersin yerine geçmektedir. Bu yüzden benim sizlere önerim, en düşük notunuzun olduğu dersten bitirme tezi ödevini almanız. Eğer bunu yaparsanız hem notunuz yükselebilir hem de kalmış olduğunuz bir dersten geçebilirsiniz.
  • Bunu yaptıktan sonra, seçmiş olduğunuz ders ile ilgili, yapılmış bitirme tezi örneklerine okulunuzun kütüphanesinden tez örneklerine bakınız. Eğer okulunuzun kütüphanesinde de örnekler yok ise, internet ağlarında araştırma yapınız. Eğer konuyla ilgili her hangi bir araştırma bulamazsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz, tezdoktoru ailesi olarak sizlere en büyük hizmeti verelim.
  • Üçüncü olarak tez konunuzla ilgili tez örneği bulduysanız tezinizi buna göre, benzer şekilde yazmanızı öneririm. Ancak, bulamadıysanız bununla ilgili detaylı araştırma yapmanızda fayda vardır. Çünkü bu tez sizin okulu bitirme sigortanız olacaktır.
  • Dördüncü olarak bu araştırmaları yaptıktan sonra tezinizi bölümlere ve alt başlıklara ayırınız. Yani bir içindekiler sayfası oluşturunuz, içindekiler sayfası oluşturmanız sizlere için çok iyi olacaktır. İçindekiler sayfası oluşturup eğer tezinizi yazarsanız, o tezi sistematik olarak yazacak ve o tezi yazarken büyük bir zaman kazanacaksınız. 
  • Son olarak arkadaşlar, fakültenizin yayınlamış olduğu bitirme tezi yazım kuralları veya bitirme çalışması yazım kuralları veya bitirme ödevi yazım kuralları tez yazım kuralları kılavuzunu indiriniz. Bu kılavuzu indirmeniz ve bu kılavuzda yer alan kurallara göre tezinizi yazmanız sizler için çok önemlidir. Bunun nedeni ise, tezinizin belirli standartlara göre okulunuz tarafından yazılmasının istenmesidir. Tezinizi ne kadar iyi yazarsanız yazın, eğer bu kurallara göre uygun bir şekilde yazmazsanız o tezden geçer not alamayacaksınız ve bununla birlikte okulunuz bir ders yüzünden bir dönem daha uzayacaktır.

Tez Düzenleme vb. işlemler için bize ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ara