05326745495
bilgi@tezimiduzenle.com

İzmir Tez Düzenleme

Tez Düzenleme - SPSS Veri Analizi - Tez Yazım Kılavuzuna Göre Düzenleme

İzmir’de bulunan Dokuz Eylül Üniversitesi,Ege Üniversitesi,Bakırçay Üniversitesi,İzmir Demokrasi Üniversitesi,İzmir Ekonomi Üniversitesi,İzmir Katip Çelebi Üniversitesi,İzmir Tınaztepe Üniversitesi,İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü,Yaşar Üniversitesi ve birçok üniversitesin tez yazım kılavuzuna göre tez düzenleme işlemlerini yapmaktayız.

Tez düzenleme işleminde yapılması gereken tek şey, enstitünüzün size vermiş olduğu tez yazım kılavuzuna göre tezlerinizi düzenlemek. Tez düzenleme aşamasında yapılan işlemler; Sayfa yapısını ayarlanması,tez kapak sayfalarının yapılması, başlıkların ayarlanması, metin içerisindeki puntoların ayarlanması, kaynakça sayfası ve özet sayfalarının ayarlanması gibi işlemler tez düzenleme sırasında yapılması gereken işlemlerdir.

Ancak, unutmamamız gerekir ki her üniversitenin tez yazım kılavuzu birbirinden farklıdır. Bu yüzden tezlerimizi tez yazım kılavuzuna göre düzenlememiz gerekmektedir. Eğer bu konuda zorlanıyorum ve herhangi bir konuda soru sorabilirmiyim diyorsanız eğer, bizlere ulaşabilirsiniz. İzmir Üniversitelerinin tüm enstitülerine tez düzenleme hizmeti vermekteyiz. 

Detaylı Bilgi Almak İçin Bize Ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ara