05326745495
bilgi@tezimiduzenle.com

KLÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Tez Yazım Kılavuzu

Tez Düzenleme - SPSS Veri Analizi - Tez Yazım Kılavuzuna Göre Düzenleme

Kırklareli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’ne bağlı tüm anabilim dallarında hazırlanan yüksek lisans ve doktora tezleri bu kılavuzda belirtilen yazım kurallarına ve biçim şartlarına göre düzenlenir ve kabul edilir. Tez yazma aşamasına gelen Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri bu Tez Yazım Kılavuzu’nu kullanmalıdır; daha önce yazılan herhangi bir tez kesinlikle örnek alınmamalıdır.

Kırklareli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’ne bağlı olan programlarda yazılan yüksek lisans ve doktora tezlerinin yazımında standartlaşmayı sağlayacak ilkeleri ve şartları belirlemek amacıyla bu kılavuz hazırlanmıştır.

Kılavuz içeriğinin hazırlanmasında Kırklareli Üniversitesi Yayın Esasları Kılavuzu dikkate alınmıştır. Tez Yazım Kılavuzu’nda belirtilmemiş olan hususlarda tez danışmanının ve ilgili anabilim dalı başkanlığının onayı ile American Psychological Association ve Chicago yazım kılavuzlarına başvurulabilir; fakat bir tez yazılırken bu stillerden (kılavuzlardan) biri seçilmeli ve tezin sonuna kadar aynı sisteme sadık kalınmalıdır.

Derslerini tamamlayan, yeterlik sınavını geçen (doktora öğrencileri için) ve bu yazım kılavuzundaki kurallara ve biçim şartlarına göre tezini yazan ve tezini jüri önünde başarıyla savunan öğrenciler Yüksek Lisans / Doktora derecesi almaya hak kazanırlar.

TEZ YAZIM KILAVUZU

Kırklareli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Tez Yazım Kılavuzu

Tez Düzenleme vb. işlemler için bize ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ara